Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΕΝΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Roma 5 Design. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε πρωτοποριακά ως κατάστημα ντιζάιν ή διαδικτυακά. Αυτή η ιστοσελίδα είναι η ηλεκτρονική σελίδα για το Roma 5 Design με έδρα την Roma 8, Αθήνα, 10673, Ελλάδα.

Παρακαλούμε δώστε προσοχή στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση αυτού του ιστότοπου και λαμβάνοντας υπόψη τους πριν από την υποβολή οποιωνδήποτε παραγγελιών. Όλες οι παραγγελίες, οι παραδόσεις και οι υπηρεσίες περιγράφονται από τους Όρους & Προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω. Οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Roma 5 Design να τροποποιήσει οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους στο βαθμό που αυτή η τροποποίηση δεν θα επηρεάσει τις νομικά δεσμευτικές υποχρεώσεις κανενός από τα μέρη. Οι χρήστες του ιστότοπου αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει τους παρόντες όρους, συμφωνούν μαζί τους και αναλαμβάνουν την ευθύνη συμμόρφωσης με αυτούς.

Για οποιαδήποτε παραγγελία και συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος θα σας ζητηθεί η παροχή ορισμένων προσωπικών δεδομένων. Στην παραγγελία σας θα σας ζητηθεί να δώσετε το πλήρες όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων, τον αριθμό τηλεφώνου σας και μια διεύθυνση email. Η εταιρεία μας δεν θα μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με καμία άλλη οντότητα ούτε θα τις χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Παρόλο που δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλετε σε τρίτους μέσω του ιστότοπού μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας.

Όσον αφορά τις τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, σημειώστε ότι είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν Φόρο Προστιθέμενης Αξίας. Εάν επιλέξετε να μην πληρώσετε σε ευρώ αλλά σε άλλα νομίσματα, τότε θα χρεωθείτε σύμφωνα με την ισοτιμία της αντίστοιχης τράπεζας που πραγματοποίησε τη συναλλαγή τη συγκεκριμένη ημέρα. Ακολουθήστε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς με μη αυτόματο τρόπο για να ενημερωθούν οι τιμές με βάση την επιθυμητή τοποθεσία παράδοσης. Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές σε αυτόν τον ιστότοπο δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής, αλλά αυτό το κόστος θα προστεθεί στο συνολικό οφειλόμενο ποσό κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι διεθνείς πελάτες ενδέχεται να υποχρεωθούν να πληρώσουν τοπικά τελωνεία ή δασμούς. αυτά δεν περιλαμβάνονται στην πληρωμή σας σε εμάς και τα τιμολόγια καθορίζονται από τους αντίστοιχους νόμους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με διάφορες μεθόδους, όπως PayPal ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο που αναφέρεται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως υπηρεσία απευθείας τραπεζικής μεταφοράς ή υπηρεσία αντικαταβολής. Λάβετε υπόψη ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούμε μεθόδους πληρωμής υψηλής προστασίας μέσω αυτού του ιστότοπου.

Μπορείτε να εκτελέσετε μια έγκυρη παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, υπό την προϋπόθεση ότι είστε νομικά ικανό πρόσωπο σύμφωνα με τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα (είστε δεκαοκτώ ετών και δεν τελείτε υπό δικαστική κηδεμονία σχετικά με συμφωνίες πώλησης). Εκπρόσωποι νομικών προσώπων μπορούν επίσης να κάνουν παραγγελίες. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει από τους επόπτες ή τους κηδεμόνες οποιαδήποτε παραγγελία γίνεται από νομικά ανίκανα άτομα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Roma 5 Design θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να εγγυηθούμε ότι οι πληροφορίες στον ιστότοπο ενημερώνονται πάντα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πάντα τη διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που αναφέρονται. Ωστόσο, σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των προϊόντων θα ενημερώσουμε τον πελάτη το συντομότερο δυνατό.

Είμαστε υπεύθυνοι μόνο για έλλειψη επιμέλειας σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Οι ακόλουθες περιστάσεις θα απαλλάσσονται από την ευθύνη εάν προκύψουν μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας και εμποδίζουν την εκτέλεσή της: οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέρα από τον έλεγχο των μερών, όπως πυρκαγιά, πόλεμος, κινητοποίηση ή απρόβλεπτη στρατιωτική κλήση, συναλλαγματικοί περιορισμοί, ταραχές ή αναταραχές, έλλειψη μεταφορικών μέσων, γενική έλλειψη εμπορευμάτων, περιορισμοί στην κινητήρια δύναμη συν ελαττώματα ή καθυστέρηση των προμηθειών από προμηθευτές ή υποπρομηθευτές που προκαλούνται από οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιστάσεις.

Τέλος, σημειώστε ότι δεν φέρουμε ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι χρήστες κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου, το οποίο σχετίζεται με τις συσκευές τους και το αντίστοιχο λογισμικό που χρησιμοποιούν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο